Моделювання залежностей в MS Excel з використанням покрокових алгоритмів - Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Кубайчук, Оксана Олексіївна (My University, 2014)
Робота присвячена проектуванню та розробці надбудов для розширення функціональних можливостей MS Excel, які не представлено у «Пакеті аналізу», а саме, стандартної покрокової регресії з можливістю заміни змінних на кожному кроці. The work is dedicated to designing and developing add-ins to extend the functionality of MS Excel, which is not represented in the "Package Analysis", namely, stepwise regression standard with the ability to replace variables at each step.
Keywords: MS Excel; покрокові алгоритми; моделювання; stepwise algorithms; modeling; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки