Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаКривоносова, Юлія Сергіївна2014-07-082014-07-082014Нєміріч, О. Розробка рецептури зефіру функціонального призначення з додаванням овочевих та фруктових порошків / О. Нєміріч, Ю. Кривоносова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22–23 травня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 144–145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15972Досліджено вплив порошків з моркви та банану на споживні властивості зефіру. Показано поліпшення структури, підвищення харчової цінності зефіру. Дані дослідження стали підставою для інноваційних технологій харчових продуктів з подібною структурою з використанням цих та інших порошків, для покращення хімічного складу та якості. The effect of powdered carrot and banana marshmallow on consumer properties. Displaying improve the structure, increasing the nutritional value of marshmallow. These studies were the basis for innovative technologies foods with a similar structure using these and other powders to improve composition and quality.uk-UKфруктові порошкизефіровочеві порошкиvegetable powdersfruit powdersmarshmallowкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозробка рецептури зефіру функціонального призначення з додаванням овочевих та фруктових порошківOther