Роботько, Анастасія ЮріївнаЧорна, Анастасія ІванівнаШульга, Оксана Сергіївна2020-02-112020-02-112019Патент 136510 UA, МПК A21D 15/08 (2006.01) Їстівне біорозкладальне покриття для кондитерських виробів / Роботько А. Ю, Чорна А. І, Шульга О. С. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 201901562 ; заявл. 18.02.2019 ; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30754Їстівне біорозкладальне покриття для кондитерських виробів містить структуроутворювач, желатин, гліцерин, вітамін Е та воду. Як структуроутворювач використовують желатин та крохмаль.otherїстівне покриттякондитерські виробикрохмальedible coatingconfectionerystarchкафедра експертизи харчових продуктівЇстівне біорозкладальне покриття для кондитерських виробів (Патент на корисну модель № 136510)Technical Report