Визначення ефективності процесів зневодженя та ущільнення дисперсних матеріалів - Прохоров, Олександр Миколайович; Скачко, Юрій В.; Аністратенко, Володимир Олексійович (My University, 1995)
Визначено витрати енергії при пресуванні дисперсних матеріалів. Determined energy expenditure during compaction of dispersed materials.
Keywords: зневоднення; ущільнення; дисперсні матеріали; реологія матеріалу; dehydration; consolidation; dispersed materials; rheology of the material; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв