Кравченко, Олександр Іванович2016-04-282016-04-282016Кравченко, О. І. Інтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тіста : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв" / Кравченко Олександр Іванович. - К., 2016. - 23 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23061Дисертаційна робота присвячена дослідженню процесу замішування пшеничного дріжджового тіста та визначенню раціональних геометричних параметрів робочих органів тістомісильних машин безперервної дії. The dissertation is devoted to the study of the process mixing of the yeast dough and rational determination of geometric parameters of working continuously action mixing machines.uk-UKкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвшнековий робочий органзамішуваннятістотістомісильна машинамоделюванняscrew working bodymixingdoughmixing machinemodelingІнтенсифікація процесу та вдосконалення обладнання для замішування дріжджового тістаBook