Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки - Макідонова, Наталя; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2018)
Доцільним для збагачення є використання обраних збагачувачів, які є цінним джерелом біологічно активних речовин. It is expedient to enrich the use of selected enrichers, which are a valuable source of biologically active substances
Keywords: овочеві порошки; збагачувачі; харчова цінність; vegetable powders; dresser; nutritional value; кафедра технології оздоровчих продуктів