Макідонова, НаталяБашта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-242019-04-242018Макідонова Н. Обгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочки / Н. Макідонова, А. Башта // Матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів “Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті”, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018 р. – Ч.1. – С. 35.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29176Доцільним для збагачення є використання обраних збагачувачів, які є цінним джерелом біологічно активних речовин. It is expedient to enrich the use of selected enrichers, which are a valuable source of biologically active substancesовочеві порошкизбагачувачіхарчова цінністьvegetable powdersdressernutritional valueкафедра технології оздоровчих продуктівОбгрунтування використання порошків з овочевої сировини для збагачення пшенично-кукурудзяної булочкиThesis