Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена Вячеславівна2018-06-062018-06-062014Лисий, О. Дослідження фізико-хімічних властивостей набухаючого крохмалю різного походження / О. Лисий, О. Грабовська // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : IV міжнародна науково-практична конференція вчених, аспірантів і студентів, 15-16 травня 2014 р. – К. : НУБіПУ, 2014. – С. 106-107.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27576Визначено реологічні параметри, а також здатність зв’язувати воду та розчинність набухаючого крохмалю в залежності від температури. The rheological parameters, as well as the ability to bind water and solubility of the swelling are determined starch depending on temperature.uk-UKнабухаючий крохмальреологіямодифікаціяswelling starchrheologymodificationкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиДослідження фізико-хімічних властивостей набухаючого крохмалю різного походженняThesis