Погожих, Микола ІвановичЄвлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаПавлюк, Ігор МиколайовичГавриш, Андрій ВолодимировичТарасенко, Тетяна Анатоліївна2013-10-312013-10-312013Погожих, М. І. Визначення дисперсності порошків з кабачків та капусти / М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, І. М. Павлюк, А.В. Гавриш, Т.А. Тарасенко // Наука та інновації. – 2013. – Т.9, №4. – С. 31-34https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10873Визначено розмір частинок овочевих порошків з капусти та кабачків методом мікроскопіювання. Показано, що за однозначних умов сушіння, подрібнення та інших стадій технологічного процесу, порошок з капусти має більший вміст дрібнодисперсної фракції. Зазначено перспективні напрямки використання порошків з кабачків та капусти в технології продукції ресторанного господарства, створено схему варіантів використання отриманої продукції. Defined particle size powders of vegetable cabbage and squash by microscopy. It is shown that the unambiguous terms of drying, grinding and other stages of the process, the powder of the cabbage has a higher content of fine fraction. Indicated promising application of powders from squash and cabbage production technology restaurant industry, established scheme uses of the resulting product.uk-UKпорошоккапустакабачокдисперсністьобробкапродукціяpowdercabbagezucchinidispersionprocessingproductionкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВизначення дисперсності порошків з кабачків та капустиArticle