Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМазун, Антоніна МиколаївнаТарадай, Роман Сегійович2018-04-232018-04-232014Патент 93199 UA, МПК А23L 1/313 (2006.01) Реструктурована шинка / Кишенько І. І., Мазун А. М., Тарадай Р. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201403020, заявлено 25.03.2014 ;опубліковано 25.09.2014, Бюл. №18, 2014.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27086Дана рецептура дозволить отримати продукт з високими органолептичними показниками та підвищить вихід готового продукту. Технічний результат полягає в отриманні продукту, який збалансований за амінокислотним та жирокислотним складом; підвищенні біологічної і харчової цінності продукту. This formulation will allow you to get a product with high organoleptic characteristics and increase the output of the finished product.The technical result is to obtain a product that is balanced by the amino acid and fatty acid composition; increasing the biological and nutritional value of the product.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврецептурам’ясна сировинаорганолептичні показникихарчова цінністьrecipeмeat raw materialsorganoleptic parametersnutritional valueРеструктурована шинка (Патент на корисну модель № 93199)Other