Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 93199) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мазун, Антоніна Миколаївна; Тарадай, Роман Сегійович (My University, 2014)
Дана рецептура дозволить отримати продукт з високими органолептичними показниками та підвищить вихід готового продукту. Технічний результат полягає в отриманні продукту, який збалансований за амінокислотним та жирокислотним складом; підвищенні біологічної і харчової цінності продукту. This formulation will allow you to get a product with high organoleptic characteristics and increase the output of the finished product.The technical result is to obtain a product that is balanced by the amino acid and fatty acid composition; increasing the biological and nutritional value of the product.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; рецептура; м’ясна сировина; органолептичні показники; харчова цінність; recipe; мeat raw materials; organoleptic parameters; nutritional value