Виробництво колотого гороху - Ільчук, Віктор Борисович; Верещинський, Олександр Павлович; Шаран, Андрій Васильович; Харченко, Євген Іванович (My University, 2013)
В статті розглянуто дослідження виробництва колотого гороху із використанням вальцьового верстату, впливу величини зазору між вальцями на вихід колотого гороху. In clause researches of manufacture of chipped peas with use roller mill, influence of size of a backlash between rollers on an output of chipped peas are considered. The basic scheme of manufacture of chipped peas is resulted.
Keywords: горох; вальцьовий верстат; peas; roller mill; кафедра технології зберігання і переробки зерна