Дробот, Віра ІванівнаПрокопенко, Алла ДмитрівнаЯценко, Н. П.Діанова, Н. Ю.2013-03-222013-03-222003Дослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста і якість готових виробів / В. І. Дробот, А. Д. Прокопенко, Н. П. Яценко, Н. Ю. Діанова // Харчова промисловість. – 2003. – № 2. – С. 6-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7032В статті приведені результати досліджень впливу соєвого білково-жирового збагачувача на якість кексів. Вивчено структурно-механічні властивості тіста для кексів при введенні в рецептуру різної кількості соєвого білково-жирового збагачувача. Показано, що цей збагачувач у кількості не більше ніж 5 % до маси готових виробів поліпшує якість кексів і продовжує тривалість зберігання. The results of studies of the effect of soy protein-fat enricher on muffins quality were submitted. Structural and mechanical properties of the muffins pastry when administered in it various amount of soy protein-fat enricher were studied. It is shown that the enricher in amount of not more than 5% by weight of the finished product improves the quality muffins and prolongs storage life.otherкексисоєвий білково-жировий збагачувачструктурно-механічні властивостіподовження терміну зберіганняmuffinssoy protein-fat enricherstructural and mechanical propertiesprolongation of storage lifeкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу соєвого білково-жирового збагачувача на структурно-механічні властивості тіста для кексів і якість готових виробівArticle