Махинько, Роман Андрійович2024-09-102024-09-102024Махинько, Р. А. Розроблення рецептури оздоровчого хлібобулочного виробу з використанням вівсяних висівок та впровадження її на хлібозаводі в м. Запоріжжя : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Махинько Роман Андрійович ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2024. – 99 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44853ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробіввісяні висівкихарчові волокнапаляниця «Столична»хліб «Український»булочка «Домашня»хліб «Висівковий»печі Gostol-25Galileo та УталРозроблення рецептури оздоровчого хлібобулочного виробу з використанням вівсяних висівок та впровадження її на хлібозаводі в м. ЗапоріжжяOther