Труш, Юлія Леонідівна2016-12-062016-12-062016Труш, Ю. Л. Пріоритетні напрямки удосконалення системи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі / Ю. Л. Труш // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 17-18 листопада 2016 р. : тези доп. - К. : НУХТ, 2016. – С. 138-139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24626Питання, що пов’язані з удосконаленням системи управління якістю продукції пов’язані безпосередньо з проблемою необхідності пропозицій заходів, які впливають на покращення функціонування системи якості. В свою чергу висока якість виробленої продукції, що залежить від ефективності функціонування системи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузі, є важливим фактором підвищення рівня конкурентоспроможності продукції та підприємства. Issues relating to the improvement of quality management system directly linked with the problem of the need for clarification of measures that affect the improvement of the system of quality. In turn, high quality products, depending on the effectiveness of the quality management system output in the baking industry, is an important factor in improving the competitiveness of products and enterprises.uk-UKкафедра економіки і правауправлінняпродуктякістьпідприємствоlever controlproductqualityеnterpriseПріоритетні напрямки удосконалення системи управління якістю продукції на підприємствах хлібопекарської галузіThesis