Єремчук, Інна ОлександрівнаБондар, Наталія ПетрівнаПушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаЗінченко, Тетяна Володимирівна2018-05-242018-05-242014Патент 95370 UA, МПК (2006.01) A23L 1/06 Спосіб виробництва фруктового десерту / Єремчук І. О., Бондар Н. П., Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінчекно Т. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2014 06509 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27518Спосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.uk-UKдесертструктурапектинdessertstructurepectinкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 95370)Other