Спосіб виробництва фруктового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 95370) - Єремчук, Інна Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Спосіб виробництва фруктового десерту з яблука та хурми, який забезпечує введення необхідної кількості харчових волок, антиоксидантів та забарвлюючих речовин. A method of producing fruit dessert with apples and persimmons, which provides the introduction of the required amount of food flavors, antioxidants and coloring agents.
Keywords: десерт; структура; пектин; dessert; structure; pectin; кафедра готельно-ресторанної справи