Перехід до корпоративного бренду та якісний ребрендинг - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Колодюк, Світлана Андріївна (My University, 2018)
Досліджуються відмінності між товарним та корпоративним брендом, розглядається необхідність переходу до корпоративного бренду та якісного ребрендингу в умовах глобалізації економіки. The differences between the product brand and the corporate brand are studied, the necessity of transition to the corporate brand and qualitative rebranding in the conditions of globalization of the economy are considered.
Keywords: товарний бренд; корпоративний бренд; ребрендинг; product brand; corporate brand; rebranding; кафедра маркетингу