Боатрі, Катерина Дмитрівна2024-03-082024-03-082023Боатрі, К. Д. Проєкт виробництва сокового напою антиоксидантної дії на основі вишневого соку, екстрактів зеленого чаю та стевії : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Боатрі Катерина Дмитрівна ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2023. – 110 c.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42106ukкафедра технології оздоровчих продуктівоздоровчий харчовий продуктфункціональний інгредієнтбезалкогольний соковий напійвишневий сікекстакт зеленого чаюекстракт стевіїантиоксидантна діяПроєкт виробництва сокового напою антиоксидантної дії на основі вишневого соку, екстрактів зеленого чаю та стевіїOther