Мнушко, Анна Олександрівна2024-07-082024-07-082024Мнушко, А. О. Проєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнання : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мнушко Анна Олександрівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2024. – 73 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43904ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчане виробництволікеринапійобладнаннятехнологіїсировинакупажПроєкт відділення приготування лікерів лікеро-горілчаного заводу потужністю 600 тис. дал з впровадженням сучасних способів і обладнанняOther