Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції - Чумак, Аліна Андріївна; Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2022)
В роботі проаналізовано принципи харчування вегетаріанців та веганів, запропоновано альтернативну заміну сировині тваринного походження в технології млинців.The paper analyzes the principles of nutrition of vegetarians and vegans, offers an alternative replacement for raw materials of animal origin in the technology of pancakes.
Keywords: вегетаріанство; веганство; млинці; vegetarianism; veganism; pancakes; кафедра готельно-ресторанної справи