Чумак, Аліна АндріївнаПушка, Ольга Сергіївна2022-06-212022-06-212022Чумак, А. А. Особливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукції / А. А. Чумак, О. С. Пушка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : збірник тез доповідей ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 19 травня 2022 року, м. Львів. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – С. 222https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37667В роботі проаналізовано принципи харчування вегетаріанців та веганів, запропоновано альтернативну заміну сировині тваринного походження в технології млинців.The paper analyzes the principles of nutrition of vegetarians and vegans, offers an alternative replacement for raw materials of animal origin in the technology of pancakes.вегетаріанствовеганствохарчуваннякулінарна продукціямлинціvegetarianismveganismfoodculinary productspancakesкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості виготовлення вегетаріанської кулінарної продукціїThesis