Іванов, Сергій ВіталійовичПасічний, Василь МиколайовичОлішевський, Валентин ВікторовичМаринін, Андрій ІвановичСенніков, Станіслав Анатолійович2014-06-102014-06-102014Ефективні способи регулювання функціонально-технологічних показників харчових фабрикатів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, С. А. Сенников // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : програма та матеріали третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 13-14https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14920Проведені дослідження можливості модифікації комплексу функціонально-технологічних і структурно-механічних показників м'ясовмісних систем показали ефективність дії наноматеріалів і ензимів в достатньо низьких концентраціях введення в склад білоквмісних систем. Past studies have the possibility of modifying complex functional and technological and structural and mechanical properties of m'yasovmisnyh showed the effectiveness of nanomaterials and enzymes sufficiently low concentrations introduction to composition bilokvmisnyh systems.otherмодифіковані сполукиферментні препаратим'ясні фаршіenzymesmeat mincemodified compoundsкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівЕфективні способи регулювання функціонально-технологічних показників харчових фабрикатівThesis