Ефективні способи регулювання функціонально-технологічних показників харчових фабрикатів - Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Сенніков, Станіслав Анатолійович (My University, 2014)
Проведені дослідження можливості модифікації комплексу функціонально-технологічних і структурно-механічних показників м'ясовмісних систем показали ефективність дії наноматеріалів і ензимів в достатньо низьких концентраціях введення в склад білоквмісних систем. Past studies have the possibility of modifying complex functional and technological and structural and mechanical properties of m'yasovmisnyh showed the effectiveness of nanomaterials and enzymes sufficiently low concentrations introduction to composition bilokvmisnyh systems.
Keywords: модифіковані сполуки; ферментні препарати; м'ясні фарші; enzymes; meat mince; modified compounds; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра експертизи харчових продуктів