Гормони - регулятори апетиту - Салімова Євгенія Гусейнівна; Рачковська, Антоніна Миколаївна; Майборода, Олена Іванівна (My University, 2020)
Проведено аналіз вітчизняних і закордонних літературних джерел стосовно впливу гормонів лептину та греліну на набирання ваги людським організмом.
Keywords: кафедра харчової хімії; лептин; грелін; ожиріння; leptin; ghrelin; obesity