Реалізація поєднання методів ABC- та XYZ-аналізу для визначення товарного асортименту підприємства - Сірик, Олександра Віталіївна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2023)
Розглянуто поєднання ABC- та XYZ-аналізу, яке надає можливість розробити оптимальний варіант випуску кожного виду продукції, виявити товари, що є найбільш прибутковими, та ті, що користуються найменшим попитом, що дозволить зробити деякі поправки з метою оптимізації товарного асортименту підприємства
Keywords: ABC-аналіз; XYZ-аналіз; асортимент; ABC analysis; XYZ-analysis; management; assortment; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки