Морозиво для балансування капхи-доші - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Руслан Юрійович (My University, 2020)
На основі отриманих результатів і базуючись на основних принципах Аюрведи розроблено рецептурні композиції нового виду м’якого морозива. Використання висушених, попередньо витриманих у кориці, какао, червоному перці, коріандрі, мускатному горісі, лимонній кислоті яблук дозволить запобігти дисбалансу Капха-Доші
Keywords: аюрведична кулінарія; морозиво; капха-доша; яблука сушені; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції