Про множину скінченних рівнів неперервних функцій - Сафонов, Володимир Михайлович; Нещадим, Олександр Михайлович; Зінькевич, Олексій Петрович (My University, 2015)
У роботі розглядаються неперервні функції однієї дійсної змінної з множиною скінченних рівнів скрізь другої категорії. Доведено, що у разі нульвимірності зазначених відображень множина їх нескінченних рівнів ніде не щільна. This paper considers continuous functions of real variable with a set of finite levels of the second category. We proved that in the case of zero-dimensionality, the set of its infinite levels is nowhere-dense.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; рівень функції; нульвимірне відображення; ніде не щільна множина; скрізь щільна множина; множина другої категорії; level of function; zero-dimensional mapping; nowhere-dense set; dense set; set of the second category