Франчайзинг як модель розвитку малого бізнесу - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2012)
У тезах охарактеризовано основні проблеми франчайзингової діяльності в Україні та окреслено перспективні можливості їх вирішення. In theses describes the main problems of franchising in Ukraine and outlines promising opportunities to address them.
Keywords: франчайзі; законодавство; франчайзинг; франшиза; франчайзер; franchisor; franchisee legislation; franchise; franchise; кафедра економіки і права