Технології управління проектами - Майстренко, Антон Сергійович; Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2014)
Використання сучасних технологій управління проектами дозволить оптимізувати роботи на усіх етапах, а також мінімізувати втрати при їх реалізації. Таким чином проектне управління не буде додатковим «бюрократичним» елементом, а стане суттєвим важелем при визначенні оптимальних шляхів їх реалізації. Using modern technology project management will optimize the work at all stages and minimize losses in their implementation. Thus project management will be an additional "red tape" element, and will be a significant lever in determining the optimal ways to implement them.
Keywords: проектування; управління; модель; design; management; model; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки