Вплив модифікованих крохмалів на швидкість прогріву бісквітних тістових мас - Стрілець, Ірина Петрівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2014)
Проведені дослідження показали, що використання даних модифікованих крохмалів позитивно впливає на процес випікання бісквітних напівфабрикатів, що можна пояснити зміною стану вільної та зв'язаної вологи в тісті. Studies have shown that the use of modified starches data has a positive effect on the process of baking biscuit half-finished products can be explained by a change in the state of free and bound water in the dough.
Keywords: кондитерські вироби; модифікований крохмаль; бісквітні напівфабрикати; biscuit semis; confectionery; modified starch; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції