Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна2024-05-102024-05-102024Дущак, О. В. Аналіз чинників, що впливають на український ринок органічних харчових продуктів рослинного походження / О. В. Дущак // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 31–32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43087Сучасне суспільство характеризується трансформацією виробничої системи, зокрема вимог до сільськогосподарського виробництва, та зміною векторів, що забезпечують соціальну та екологічну складові останнього.Тенденції розвитку аграрного сектору України свідчать про наявність великого нереалізованого потенціалу, який в умовах інтенсивного виробництва не враховує екологічні та соціальні факториModern society is characterized by the transformation of the production system, in particular the requirements for agricultural production, and the change of vectors that ensure the social and ecological components of the latter. The trends of the development of the agricultural sector of Ukraine indicate the presence of a large unrealized potential, which in conditions of intensive production does not take into account environmental and social factorsukхарчова промисловістьорганічна сировинахарчові продуктикафедра технології консервуванняfood industryorganic raw materialsfoodАналіз чинників, що впливають на український ринок органічних харчових продуктів рослинного походженняThesishttps://orcid.org/0000-0002-9811-3286