Розрахунок забезпеченості основних складових при виробництві продуктів харчування - Корецька, Ірина Львівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2012)
Розробка і широке впровадження модернізованої технології та нових видів сучасних видів сировини як вітчизняного так і імпортного походження при виробництві кондитерських виробів, прискорює науково-технічний прогрес в галузі, підвищують ефективність і продуктивність праці, дозволяють розширити асортимент виробів, їх харчову цінність, забезпечить раціональне використання основних сировинних ресурсів. The development and widespread adoption of upgraded technology and new types of modern raw materials as domestic and foreign origin in confectionery, accelerating scientific and technological progress in the field, increase efficiency and productivity, can extend the range of products, their nutritional value, ensure rational use of fixed resources.
Keywords: кафедра технології консервування; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кондитерські вироби; продукти харчування; розрахунок забезпеченості; confectionery; food; availability calculation