Кадрова політика в різних країнах світу: порівняльна характеристика - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2018)
Досліджено зарубіжний досвід щодо кадрової політики та доцільності його використання в діяльності українських організацій. Використано наукові методи та матеріали у періодичних виданнях. The foreign experience regarding personnel policy and the expediency of its usage in the activities of Ukrainian organizations was studied. Scientific methods and materials in periodicals were used.
Keywords: кадри; кадрова політика; управління персоналом; personnel; personnel policy; human resource management; кафедра економіки праці та менеджменту