Інноваційна анаеробно-аеробна технологія очистки стічних вод і відходів підприємств харчової промисловості - Куц, Анатолій Михайлович; Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Мельник, Ірина Петрівна (My University, 2011)
Наведені особливості інноваційної технології очистки стічних вод та відходів підприємств харчової промисловості, яка має значні переваги порівняно із класичними способами. Запропонована технологія дозволяє зменшити забрудненість стічних вод за показниками хімічного і біологічного споживання кисню на 98,2 і 99,8 % відповідно. Features innovative technology waste water and wastes of food industry, which has significant advantages compared with classical methods. The proposed technology allows to reduce the pollution of waste waters for indicators of chemical and biological consumption sour family of 98.2 and 99.8 per cent respectively.
Keywords: метанове бродіння; біогаз; стічні води; methane fermentation; biogas; wastewater; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства