Методика використання “Business English Portfolio” на заняттях з англійської мови - Климова, Олена Вікторівна (My University, 2012)
В статті представлено методику використання навчального відеофільму “Business English Portfolio” на заняттях з англійської мови, продемонстровано застосування методичних рекомендацій, створених для опрацювання цього відеофільму. Показано приклади завдань, описано систему вправ. The problems of video films’ usage on the lessons of English, creation and application of Method Guides have been analyzed. Examples of tasks and the system of exercises to the film are shown. The author considers the work aimed to demonstrate the efficiency of such methodology.
Keywords: іноземна мова; методика; комунікативний підхід; аудіювання; відеофільм; система вправ; методика використання; foreign language; methodology; communicative approach; listening; video film; system of exercises; methodology of usage; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації