Удосконалення технології обробки сортівки з використанням установки срібної фільтрації - Ващенко, Ольга Іванівна; Куц, Анатолій Михайлович (My University, 2016)
Дослідження та удосконалення технології обробки сортівки шляхом використання УСФ та визначення найбільш ефективного місця її встановлення в безперервній лінії фільтрування і обробки сортівки при використанні різних сортів ректифікованого спирту. Research and improvement of technology of sortivky using SFU and determine the most effective place of installation in a continuous line filtering and processing sortivky using different varieties of rectified spirit.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; сортівка; срібна фільтрація; фільтрування; спирт; sortivka; silver filtration; filtration; alcohol