Нові інгредієнти у складі дієтичної добавки адаптогенної дії - Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна (My University, 2026)
Виробництво та обіг дієтичних добавок останнім часом у всіх економічно розвинутих країнах стає однією із галузей харчової та медичної промисловості, які найбільш динамічно розвиваються і є ефективним засобом підвищення якості життя населення. Саме дієтичні добавки до їжі у більшості країн визначено як засіб найбільш швидкого подолання в раціонах дефіциту есенціальних харчових речовин та мінорних компонентів, і поставлено завдання активного розвитку власного виробництва такої продукції.
Keywords: адаптогени; лікарські трави; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра гуманітарних дисциплін; ашваганда