Глюкозинолати та фенольні речовини в макусі сучасних сортів ріпаку - Волощенко, Тетяна Олександрівна; Ластовецька, А. В. (My University, 2015)
Метою нашої роботи було дослідження вмісту сполук вторинних метаболітів в ріпаковій макусі.Об’єктом досліджень було обрано макуху після холодного пресування, озимого та ярового ріпаку селекції фірми Лембке (Німеччина), що відноситься до «00» гібридів ріпаку. Для порівняння в дослідженнях використовували соєве борошно. The aim of our work was to study the content of secondary metabolites of compounds in rapeseed makusi.Ob'yektom research was chosen meal after cold pressing, winter and spring oilseed rape breeding company Lembke (Germany), referring to "00" hybrid canola. For comparison, in studies using soy flour.
Keywords: ріпак; макуха; кормовиробництво; rape; cake; fodder