Грек, Олена ВікторівнаЗмієвський, Юрій ГригоровичКрасуля, Олена Олександрівна2014-03-052014-03-052012Грек, О. В. Застосування білкового концентрату в технології сироваткових напоїв / О. В. Грек, Ю. Г. Змієвський, О. О. Красуля // Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв : Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених і студ., 27-28 листопада 2012 р. : тези доповідей. – К. : НУХТ, 2012. – С. 13-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12928Розроблено сироватковий напій, який характеризується в’язкою, однорідною консистенцією з присмаком молочної сироватки та має підвищену біологічну цінність за рахунок внесення сироваткового білкового концентрату та рослинної складової.uk-UKбілковий концентратбелковый концентратprotein concentrateсироватковий напійсывороточный напитокdrink based on wheyкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуваннякафедра технології молока і молочних продуктівЗастосування білкового концентрату в технології cироваткових напоївThesis