Смалько, Людмила МиколаївнаЧерненко, Анна ВікторівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2018-12-052018-12-052018Смалько, Л. М. Розширення рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням сухої молочної сироватки / Л. М. Смалько, А. В. Черненко, О. А. Чернюшок // Дні студентської науки у Львівському університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького : матеріали студентської конференції, 25–26 квітня 2018 р. – Львів, 2018. – Ч. 2. – С. 61–63.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28580Розроблено рецептуру м’ясних січених напівфабрикатів за рахунок нових складових компонентів рецептур. Додавання сухої молочної сироватки при виробництві продуктів м’ясної промисловості надає готовим виробам підвищену біологічну цінність та сприяє кращому засвоєнню продукту організмом. A recipe for meat diced semifinished products has been developed at the expense of new constituents of recipes. The addition of dry whey in the production of meat products provides ready-made products with increased biological value and promotes better assimilation of the product by the body.молочна сироваткаmilk wheyсуха сироваткаdry wheyрецептураrecipeсічені напівфабрикатиcooked semi-finished productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення рецептур м’ясних січених напівфабрикатів з використанням сухої молочної сироваткиOther