Чорний, Валентин МиколайовичМисюра, Тарас ГригоровичПопова, Наталія Вікторівна2021-04-252021-04-252021Чорний, В. М. Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину / В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33622Отримані результати можна використовувати при визначенні показників спиртових екстрактів з бурштину в межах лабораторних досліджень або в технологічному процесі отримання таких екстрактів. The obtained results can be used in determining the performance of alcoholic extracts of amber in laboratory studies or in the technological process of obtaining such extracts.бурштинякісні показникиекстракт бурштинуекстрактапроксимаціякореляціяamberqualitative indicatorsamber extractextractapproximationcorrelationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра експертизи харчових продуктівАпроксимація якісних показників екстрактів із бурштинуThesis