Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичПроценко, Лідія ВасилівнаДерій, Олена Іванівна2012-11-122012-11-122010Мелетьєв, А. Є. Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною / А. Є. Мелетьєв, Л. В. Проценко, О. І. Дерій // Харчова наука і технологія. - 2010. - №3 12). - С. 67.УДК 663.41https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3599Наведені результати впливу використання цукровмісних замінників солоду на якість сусла і готового пива, а також на біологічну і колоїдну стійкість пива.uk-UKцукровмісні замінники солодумальтозна патокаглюкозно-фруктозні сиропивеличина хмельової гіркотиполіфеноли хмелюбіологічна і колоїдна стійкістьсахаросодержащие заменители солодамальтозная патокаглюкозно-фруктозные сиропывеличина хмелевой горечиполифенолы хмелябиологическая и коллоидная стойкостьsacchariferous substitutes of maltmolasses maltoseglucose-fructose syrupssize of hop bitternesshop polyphenolsbiological and colloidal firmnessкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваЕкономія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиноюArticle