Економічне обґрунтування функціонування установок на курячому посліді в Україні - Шаповалов, Євгеній Борисович (My University, 2018)
Проаналізовано аспекти використання біогазових установок в Україні. Вказано основні проблеми, що виникають при впроваджені таких технологій та заважають їх поширенню.
Keywords: біогаз; курячий послід; утилізація; економіка; кафедра екології та екоменеджменту; biogas; chicken manure; utilization; economic