Гойко, Надія ОлегівнаСімахіна, Галина Олександрівна2014-07-072014-07-072014Гойко, Н. О. Використання низькотемпературного перероблення їстівних грибів на білковмісні збагачувачі / Н. О. Гойко, Г. О. Сімахіна // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10 – 11 квітня 2014 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. - С. 35-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15941Проведення процесів заморожування та сублімації в оптимальних умовах забезпечує отримання готового продукту високої якості з підвищеним вмістом біологічно активних речовин та значною ферментативною активністю. The processes of freezing and sublimation in optimal conditions can provide obtaining the high-quality final product with increased content of biologically active substances and significant fermentative activity.uk-UKзаморожуваннясублімаційне сушіннягрибиfreezingsublimation dryingmushroomsкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання низькотемпературного перероблення їстівних грибів на білковмісні збагачувачіThesis