Використання низькотемпературного перероблення їстівних грибів на білковмісні збагачувачі - Гойко, Надія Олегівна; Сімахіна, Галина Олександрівна (My University, 2014)
Проведення процесів заморожування та сублімації в оптимальних умовах забезпечує отримання готового продукту високої якості з підвищеним вмістом біологічно активних речовин та значною ферментативною активністю. The processes of freezing and sublimation in optimal conditions can provide obtaining the high-quality final product with increased content of biologically active substances and significant fermentative activity.
Keywords: заморожування; сублімаційне сушіння; гриби; freezing; sublimation drying; mushrooms; кафедра технології оздоровчих продуктів