Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаКорольчук, Ірина Миколаївна2014-06-162014-06-162014Ющенко, Н. М. Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробів / Н. М. Ющенко, І. М. Корольчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 487 – 489.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15181Вивчено можливість використання різних видів рису у технології сиркових виробів. Визначено умови підготовки рису та технологічні параметри його введення до складу кисломолочної основи. Studied different types of rice in technology products operation of dairies. The conditions for the preparation of rice and technological parameters of its introduction in the composition of milk basis.otherзернові культуририссиркові виробикафедра технології молока і молочних продуктівcerealsricesweetened productsВивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробівOther