Керанчук, Тетяна Львівна2014-10-272014-10-272014Керанчук, Т. Л. Тенденції розвитку ринку молочної продукції в Україні / Т. Л. Керанчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 819.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17699На сучасному етапі в Україні склалися доволі позитивні тенденції в розвитку молочної галузі. Зокрема, останнім часом спостерігається позитивна динаміка нарощування випуску продукції в галузі. Так, за 2013 рік випуск молока пастеризованого зріс на 4%, масла - на 5,2%, кисломолочних сирів - на 73,2%, плавлених сирів - на 9,8%. Незначне зниження обсягів випуску спостерігалося по сичужних сирах - на 3,8% та молоку згущеному - на 2,5%. At the present time in Ukraine there are quite positive trends in the dairy industry. In particular, the recent positive trend observed increase in output in the industry. Thus, for 2013 release pasteurized milk increased by 4%, oil - 5.2%, dairy cheese - at 73.2%, processed cheese - 9.8%. A slight decrease in output was observed in rennet cheese - 3.8% and condensed milk - 2.5%.uk-UKтенденції розвиткумолочна галузьмолочна продукціяtrendsdairy industrydairy productsкафедра економіки і праваТенденції розвитку ринку молочної продукції в УкраїніOther