Фінансовий ризик-менеджмент підприємства - Говорушко, Тамара Андріївна; Шевчук, Назар Володимирович (My University, 2013)
Розглянуто сутність фінансового ризик-менеджменту підприємства і його складові. Встановлено фактори, що впливають на його якість. The essence of financial risk - management of the enterprise and its components. Identify the factors that affect its quality.
Keywords: ризик – менеджмент; фінанси; самострахування; хеджування; капітал; risk - management; finance; self; hedging; capital; кафедра фінансів