Зменшення нерівномірності температурного поля в міжтрубному просторі гріючої камери вакуум-апарату шляхом застосування засобів автоматизації - Мирончук, Валерій Григорович; Погорілий, Тарас Михайлович; Дмитренко, Ігор Михайлович (My University, 2012)
Проектування нових вакуум-апаратів, або модернізація існуючих мають бути спрямовані на досягнення у всьому об’ємі апарату інтенсивної кристалізації, забезпечення рівномірного росту кристалів, зменшення як ймовірності виникнення конгломератів, так і генерації вторинних кристалів.
Keywords: кристалізація; вакуум-апарат; vacuum apparatus; crystallization; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування