Ковальчук, Марина2014-09-162014-09-162014Ковальчук, М. Автоматизована система управління хлібопекарським виробництвом з підсистемою управління якістю продукції / Марина Ковальчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 446-447.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16824За результатами теоретичних та експериментальних досліджень розроблено систему управління технологічними процесами хлібопекарського виробництва, що дозволить підвищити ефективність управління таким об'єктом і забезпечити стабільність при приготуванні тіста. According to the results of theoretical and experimental research developed process control system bakery production, which will increase the efficiency of such an object and provide stability when making dough.uk-UKхлібопекарське виробництвоуправління якістю продукціїавтоматизована система управлінняbakery productionquality managementautomated control systemАвтоматизована система управління хлібопекарським виробництвом з підсистемою управління якістю продукціїOther