Бобель (Зінченко), Інна МиколаївнаТерлецька, Віта Альбертівна2016-09-222016-09-222016Зінченко, І. М. Дослідження перетравлюваності сухих сніданків для військових / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12-13 травня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 122-124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24138З метою удосконалення організації раціонального харчування військових нами науково обґрунтовано та розроблено сухі сніданки підвищеної харчової та біологічної цінності, збагачені рисовими, гречаними, пшоняними та гороховими пластівцями. In order to improve the organization of nutrition war we proved scientifically developed and cereals increased food and biological value enriched rice, buckwheat, millet and pea flakes.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівперетравлюваністьсухі сніданкихарчова цінністьвійськовіdigestibilitycerealsnutritional valuemilitaryДослідження перетравлюваності сухих сніданків для військовихOther