Deinychenko, GrygoriiZolotukhina, InnaSkrynnik, ViltoriiaFedak, NataliaTkachyk, StanislavKravchenko, TamaraKravchenko, KaterynaDeinychenko, LiudmylaPavliuchenko, ElenaFurmanova, Yuliia2021-03-012021-03-012020Survey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on process of milk-egg co-precipitate obtaining / G. Deinychenko, I. Zolotukhina, V. Skrynnik, N. Fedak, S. Tkachyk, T. Kravchenko, K. Kravchenko, L. Deinychenko, O. Pavluchenko, Y. Furmanova // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – Kharkiv : PC «TECHNOLOGY CENTER», 2020. – №3/11 (105). – P. 30–37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32791The comprehensive effect of the pH medium and the concentration of sugar or sodium chloride on the process of coagulation of egg proteins has been established and analyzed.Визначено та проаналізовано комплексний вплив рН середовища та концентрації цукру або солі на процес коагуляції білків яєць у молочному середовищі.enmilk and egg concentrateviscosity of food systemsucrosesodium chlorideactive acidityмолочно-яєчний концентратцукорв’язкість харчової системисільактивна кислотністькафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїSurvey of complex influence of physico-chemical and technological parameters on process of milk-egg co-precipitate obtainingArticle