Дорохович, Вікторія ВіталіївнаБабіч, Оксана Вікторівна2013-03-182013-03-182004Дорохович, В. В. Дитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванні / В. В. Дорохович, О. В. Бабіч // Вісник Харківського національного університету сільського господарства ім. П. Василенка. – 2004. – Вип. 28, Т. 1. – С. 166-172.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6842Розроблено рекомендації щодо застосування безглютенового борошна при виготовленні печива для хворих на целіакію. Проведена оцінка якості рекомендованої сировини. We elaborated guidance for using of gluten-free flour by fabrication of cookies for patients with celiac disease. We carried out the quality assessment of recommended raw materials.uk-UKцеліакіябезглютенова сировинахарчова цінністьбіологічна цінністьceliac diseasegluten-free raw materialsnutritive valuebiological valueкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДитяча хвороба целіакія та оцінка якості безглютенової сировини, що рекомендується при цьому захворюванніArticle