Рашевська, Тамара ОлексіївнаКовтун, Юрій Анатолійович2015-02-262015-02-262014Рашевська, T. A. Полікомпотентна масляна паста з комплексом рослинних добавок гепатопротекторного призначення / T. A. Рашевська, Ю. А. Ковтун // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 3. – С. 214-222.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19572У статті досліджено вплив добавок на структуру і консистенцію масляної пасти залежно від температури й терміну зберігання. Встановлено, що при внесенні комплексу натуральних добавок підвищується термостійкість масляної пасти, а також здатність її структури утримувати рідку фазу жиру. In this paper the effect of additives on the structure and consistency of oil pasta according to the temperature and duration of storage has been investigated. It was found that, when adding complex natural supplements, heat resistance of oil paste and the ability of its structure to maintain a liquid phase of fat increased.otherмасляна пастанасіння льонуомега-3сироваткові білкитермостійкістьbutter pasteflax seedsomega-3whey proteinsthermal stabilitystructureкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра готельно-ресторанної справиПолікомпотентна масляна паста з комплексом рослинних добавок гепатопротекторного призначенняArticle