Кузьмін, Олег ВолодимировичКулачинський, Максим Володимирович2022-09-082022-09-082021Кузьмін, О. В. Перспективність використання Nepeta transcaucasica Grossch у технології алкогольних напоїв / О. В. Кузьмін, М. В. Кулачинський // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 88https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37957Запропоновано для технології алкогольних напоїв у ресторанному бізнесі застосування водно-спиртового настою з Nepeta transcaucasica Grossch з підвищеними антиоксидантними характеристиками та позитивними сенсорними показниками. The use of water-alcohol infusion from Nepeta transcaucasica Grossch with increased antioxidant characteristics and positive sensory indicators is proposed for the technology of alcoholic beverages in the restaurant business.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїалкогольний напійводно-спиртовий настійalcoholic drinkNepeta transcaucasica grosschwater-alcohol infusionПерспективність використання Nepeta transcaucasica Grossch у технології алкогольних напоївThesis